<

Nye betalingsanlæg ved vaskerier!26-10-2016 - 23:06

Ny info om vaskerierne....

Til generalforsamlingen blev det oplyst at bestyrelsen har indgået serviceaftale med en anden leverandør for vores vaskerier, til bedre priser og vilkår end før.
 
I samme ombæring får vi skiftet vores gamle betalingsanlæg ud med nye tidssvarende anlæg. De nye betalingsanlæg vil fremover betjenes via brikker med chip, således der ingen slid vil være her. Ligeledes vil man kunne reservere tider på internettet.
Dørene til vaskerierne vil også kunne åbnes op med brikken i tidsrummet for sin reservation.

I de dage der bliver installeret nye betalingsanlæg vil det ikke være muligt at benytte vaskerierne og vil derfor være lukket i disse dage.
 
Arbejdet påbegynder 31/10-2016 i vaskeriet på Godthåbsvej og skønnes afsluttet efterfølgende dag.

Arbejdet påbegynder 1/11-2016 i vaskeriet på Rønnebærvej og skønnes afsluttet efterfølgende dag.

Nortec afholder demonstration 2/11-2016 kl. 17-18 i vaskeriet på Rønnebærvej, for dem som ønsker at få demonstreret de nye anlæg. Så gør brug af dette.

De nye brikker vil blive omdelt til alle postkasser sammen med et aktiveringsbrev som skal bruges første gang man skal benyttet vaskeriet. SÅ HUSK AT GEMME DENNE! 
Udover aktiveringsbrevet er der en kort manual for at oprette sig som bruger på e-vaskeri, hvor man kan reservere maskiner og følge sit forbrug. Denne vil også blive lagt på hjemmesiden.
 
Nye vaskeripriser:
 
15kr. pr. vask
20kr. pr. time tørretumbling
200kr pr. mistet brik
 
Mvh.
Viceværterne & Bestyrelsen
Tidligere nyheder <