<

Nyhedsbrev december 201625-11-2016 - 08:10

Julen nærmer sig med hastige skridt, og vi skriver snart 2017.

Cykeloprydning: Alle cykler, store som små er blevet mærket rundt omkring på vores ejendom. Gamle ubrugte cykelvogne, barnevogne, klapvogne ol. fra kældrene/cykelskurene er i samme ombæring blevet mærket. Alle de ubrugte effekter er nu blevet fjernet og stillet ned i kælderen ved nr. 3. Kontroller om du har alle dine køretøjer som du bruger/skal bruge. Hvis du mangler nogle af disse effekter, så kontakt viceværterne i åbningstid. Alle køretøjer bliver hentet af Københavns Kommune i starten af 2017.  

 

Nytårslukning: Containerrummet ved nr. 3 bliver låst af, så vi ikke har brand eller andet i den.

 

Juletræs afhentning: Der er lige som sidste år juletræs afhentning fra Københavns Kommune. Du kan smide dit juletræ ud over altanen (for at undgå nåle i hele opgangen), se dog lige efter om der er mennesker dernede i forvejen! Du skal derefter gå ned og sætte/lægge det i det afmærkede p-område ved nr. 3 senest den 4. januar 2017. Det er ikke i orden at sætte dit juletræ ud til afhentning efter den 4.! I dette tilfælde bedes du selv bortskaffe det på genbrugspladsen, ikke i storskrald!

 

Parkering: HUSK du skal have nyt p-kort fra 1. januar 2017, som er gældende for 2 år. P-kort kan afhentes hos viceværterne i åbningstid. Der udleveres 1 fastkort og 2 gæstekort. Alle kort har et nummer og der bliver registreret, hvem der får udleveret hvilket kort. Dette har også været gjort de andre år. Der vil fra den 28. november være parkering med p-kort på p-pladserne ud for Rønnebærvej 9-13. Har man ikke et gyldigt p-kort, så udløser det en bøde!
Har du brug for at ringe til p-vagten om en ulovlig parkering, kan du melde det på 51 39 07 00 man-fre i tidsrummet 8-16 eller man - fre 16-23 og i weekenden 10-18 på 61249200. Nævn at du ringer fra plads 292

 

Facebookgruppe: Desværre er tonen blevet meget hård og negativ her på det sidste. Husk der skal være plads til alle.

 

Vaskeri/tørrerum: Husk at slukke lyset og varmen efter brug af vaske/tørrefaciliteterne. Hvis vi ikke passer på vores fællesudgifter, så stiger huslejen.  

 

Viceværterne: Desværre oplever viceværterne en stigende tendens, som de er kede af. Desværre er der flere beboere som kontakter viceværterne på deres private mobiler udenfor arbejdstid. Det er ikke i orden. Respekter deres fritid og kontakt dem i deres åbningstid. Se åbningstiden på hjemmesiden. Ved akutte vandskader om aftenen/weekenderne kontakt da David/Ålykke deres numre står i opgangen. Vær dog opmærksom på, at i nogle tilfælde så skal du selv betale regningen.

 

Altanprojekt: Når projektet er afsluttet, så kommer der et skriv ud omkring vedligeholdelse af træværket.

 

Affald: Husk at sortere dit affald endnu bedre og især folde dit pap sammen, så der er plads til mere i containeren. Der står også tit navn på pappet, så vi ved ofte godt, hvem synderne er.

 

Med venlig hilsen Dennis, Willy, Jonas og Bestyrelsen

Tidligere nyheder <