<

Nyhedsbrev september 201918-09-2019 - 12:56

Så er vi kommet tilbage fra sommerferien, og det er blevet tid til endnu et nyhedsbrev.

Altanprojekt part 2:
Der vil blive stillet forslag til generalforsamlingen med et altanprojekt part 2, hvor det indhentede tilbud vil blive fremlagt.
 

Udsugningsanlæg:
Udskiftningen af de gamle udsugningsanlæg er blevet sat i gang. Under udskiftningen vil folk opleve lidt støj og mindre sug, men alle vil blive varslet når dette nærmer sig. Dette er en beslutning taget af bestyrelsen, da flere anlæg ikke længere kan serviceres. Dette finansieres via driftsbudgettet.

 

Ovenlysvinduerne i opgangene:
Rådgiver er blevet sat i gang med at indhente tilbud på at udskifte alle ovenlysvinduer i opgangene. Disse skal skiftes for at efterleve lovgivningen.

 

Cykeloprydning:
Cyklerne fra seneste oprydning er blevet hentet, og der er til arbejdslørdagen sat mærkater på cyklerne igen. Så bruger du din cykel, så venligst fjern mærkatet hurtigst muligt. Cyklerne som stadig bærer mærkater d 1/10 vil blive fjernet.

 

Faldstammer:
Alle faldstammer er i løbet af sommeren blevet renset.

 

Tørrerum:
Først og fremmest vil vi opfordre til, at man ikke sætter lås på tørrerummet dagen (eller flere dage) før man skal bruge dette. Vi har et begrænset antal, så derfor, brug det kun mens dit tøj tørres, og få det hurtigt ned herefter. Låsene på de to store tørrerum ved nr 9 blive fjernet på grund af, at folk låser deres tørrerum af uden at bruge det. Derfor vil disse fremadrettet ikke være muligt at låse af.

 

Olie på altanen:
Det er ens eget ansvar at få givet altanen olie, så den ikke står og skriger på gori. Foreningen stiller olie til rådighed, så brug den, så altan træet ikke går i stykker.

 

Arbejdslørdag:
Tak til alle som deltog i seneste lørdag. De fleste ting blev lavet, og alle sætter pris på det arbejde som I foretager jeg til disse arbejdslørdage.

 

Omlægning af lån:
Vi har over sommeren fået omlagt vores lån fra 2% til 0,5%. Dette sparer os i løbet af løbetiden for ca 2millioner.

 

Energioptimeringer:
Siden slutningen af 2015 har vi skiftet alle belysninger ud på vores fællesarealer, over 250 armaturer samlet.
Først ved indgangspartier og garager, dernæst trappeopgangene og senest i alle kældre.
Elregningen har fra 2015 - 2019 faldet fra 292.000,- pr år til 180.000,-, svarende til 38%, hvilket er rigtig positivt.
Næste forventede energioptimering er det planlagte arbejde med udskiftning af vores gamle udsugningsanlæg

 

Forslag til general forsamling:
Der er generalforsamling d 29 Oktober og alle forslag skal være sendt til administrator senest 8 dage (helst hurtigst muligt) før GF, hvis de skal have mulighed for at komme til afstemning.

 

Med venlig hilsen Viceværterne og Bestyrelsen

<