<

Nyhedsbrev januar 202009-01-2020 - 21:45

Læs mere her

Nyhedsbrev januar 2020

Godt Nytår alle sammen.

Ventelister til garage/kælderrum/knallertplads:
Det er nu muligt at komme på venteliste igen, se vores hjemmeside under fanen Ventelister. Vi har valgt at benytte en anden udbyder end den vi har brugt tidligere. Alle dem som tidligere har haft en plads har stadig den samme plads. Dog vil listen ikke være synlig fremover grundet GDPR.
Når der kommer skred i listen bliver der genereret en mail til alle om, at de nu er nr x på listen. Det har ikke været muligt at skaffe alle mailadresser, så hvis du ikke har fået et link til at bekræfte din plads på ventelisterne, så kontakt da
webmaster.rbg@gmail.com hurtigst muligt. HUSK at kigge i dit spam/reklame-filter først! 

Vaskekælder:
Når du bestiller vasketid fx fra kl. 10-13 har du tidligere mistet din vasketid så snart du har sat din 1. vask i gang  inden 15 min efter den bestilte tid. Nu kan du sætte 2. vask over senest 15 min efter 1. vask efter færdig og derved beholde din fulde tid.
I øvrigt fungere de 2 store rum uden lås rigtig godt, men husk stadig at hente det tørre hurtigere og luk vinduer og radiatorer når du er færdig med at bruge tørrerummet.

Udskiftning af udsugningsanlæg:
Alle anlæg er nu udskiftet og indreguleret. Det er gået rigtig godt og bestyrelsen håber alle er tilfredse som de er nu. Husk dog fortsat at lufte ud med jævne mellemrum ved at åbne vinduer, da udsugningen alene ikke er tilstrækkelig. Hvis man oplever nogen form for gener, tag da kontakt til viceværterne.

Træer stynet/fjernet:
Vi har fået fældet et træ som med dets rødder har ødelagt asfalt/fliser. Der bliver i stedet etableret nyt asfalt og fliser samt et nyt cykelstativ for enden af Rønnebærvej/Hillerødgade.
 Desuden er træerne blevet stynet.

Olie på altanen:
Det er ens eget ansvar at få givet altanen olie. Ved fraflyt/salg har en andelshaver netop bekostet en professionel til at slibe og oliere altanen inden overtagelse! Have det med i en tankerne til foråret.

Juletræsafhentning:
Vi har afhentning af juletræer frem til den 17. januar. Træet kan smides ud over altanen med omtanke for gående og især underboerne og derefter slæbes ned til parkeringspladsen ved nr. 3.

Til sidst vil vi ønske jer alle godt Nytår.

 

Med venlig hilsen Viceværterne og Bestyrelsen

<