<

Nyhedsbrev december 202023-12-2020 - 16:48

Tak for året der er gået.

Så nærmer vi julen og nytåret og Bestyrelsen takker for året der er gået, lige inden så har vi følgende nyheder.


P-kort til 2021/22:
Vi har haft åben for afhentning af p-kort til 21/22 og der har været en del beboere forbi, og resten må have deres kort i 2021. Sidste år var der en beboer der fik adskillige bøder de første dage, så sørg for at have det gyldige p-kort i forruden.

 

Vaskekælder:
Til årets generalforsamling blev der ønsket en udvidning af vasketiden, så nu er der åbnet op til at man kan tørre tøj frem til kl. 20.30, når man har taget en chancetur kl. 19-20. Viser det sig, at det er en udfordring for dem der bor ovenover, så bliver tiderne ændret tilbage igen. Der er kommet 2 nye vaskemaskiner i vaskerum 4. Vær sød at tømme lommerne inden vask og fjern hår fra maskinerne, så de holder lidt længere. Hold fortsat vinduerne lukket, så vi undgår at vi får rotter indenfor.

 

Ovenlysvinduer:
Projektet er ikke løbet helt problemfrit, men nu er det færdigt. Der mangler lige et par småting, men al materiel skulle være afhentet. I starten af projektet fandt vi ud af at dele af taget rundt om vinduerne var råddent. Det er nu udbedret, og har naturligvis kostet mere.

 

Haveaffald:
Hvis I smider noget i viceværternes haveaffaldsbunke bedes I fjerne potteskjulere, plastikposer eller andet der ikke hører til i en kompostbunke.
 

Vedligeholdelsesplan:
Den 21. januar 2021 kommer der et firma ud og kigger på ejendommen med henblik på at lave vores vedligeholdelsesplan. De kommer også til at flyve med drone hen over vores ejendom. Der er sat et skriv op i alle opgange om dette.

 

Sortering af pap og gavepapir her i julen:
Lad os hjælpe hinanden med at vi alle kan komme af med vores affald især pap og gavepapir. Pappet bedes gjort helt fladt før det kommer i beholderen som altid og husk der står flere beholdere rundt omkring i ejendommen som gerne må benyttes. Gavepapir sorteres under papir og gavebånd i dagrenovation.
Tak for jeres hjælp.

 

Kældergangene:
Der er flere og flere der stiller deres private ting ned i kældergangene. Dette er ikke tilladt! Hvis I ikke skal bruge jeres ting mere skal de ned til storskrald. Det kan ikke være rigtigt, at viceværterne skal slæbe unødigt på jeres affald! Pakker I bilen med affald og kører ned til nr 3, så kan I lige så godt køre direkte på genbrugspladsen, som ligger 5 min væk!

 

Juletræsafhentning:
Vi har afhentning af juletræer frem til den 17. januar. Træet kan smides ud over altanen med omtanke for gående og især underboerne og derefter slæbes ned til parkeringspladsen ved nr. 3.


Til sidst vil vi ønske jer en glædelig jul samt et bedre 2021.

 

Med venlig hilsen Viceværterne og Bestyrelsen

Tidligere nyheder <