<

Nyhedsbrev december 202223-12-2022 - 11:06

Så nærmer vi os julen og nytåret og Bestyrelsen takker for året der er gået, lige inden så har vi lige kort følgende nyheder.

Nyhedsbrev december 2022

Så nærmer vi os julen og nytåret og Bestyrelsen takker for året der er gået, lige inden så har vi lige kort følgende nyheder.
 

Parkeringstilladelse:
Vi har valgt en anden løsning til parkering på vores områder efter 31. december 2022, og det betyder at den nye aftale først træder i kraft 1. marts 2023. Flere info herom, når vi kommer tættere på datoen, så det er frisk i erindring.
Med andre ord, så parkerer vi uden kort ind til da!Juletræsafhentning:
Vi har afhentning af juletræer frem til den 16. januar. Træet kan smides ud over altanen med omtanke for gående og især underboerne og derefter slæbes det ned til parkeringspladsen ved nr. 3.

 

Sortering af affald:
Lad os hjælpe hinanden med at vi alle kan komme af med vores affald især pap og gavepapir. Pappet bedes gjort helt fladt før det kommer i beholderen som altid og husk der står flere beholdere rundt omkring i ejendommen som gerne må benyttes. Gavepapir uden glimmer sorteres under papir og gavebånd i restaffald/dagrenovation.
Mælke-, juice- og andre kartoner skal i plastikbeholderne og pizzabakker i restaffald/dagrenovation.
Tak for jeres hjælp.
 


Rygning i opgangene er ikke tilladt:
Det er ikke tilladt at ryge i opgangene eller i kældrene af hensyn til andre mennesker. Husk hvis du går ned og ryger foran opgangsdøren, så er der sat askebægre op på væggen ved dørene.
 

 

Til sidst vil vi ønske jer en glædelig jul samt et godt Nytår.

 

Med venlig hilsen Viceværterne og Bestyrelsen

 

Tidligere nyheder <