<

Ny vigtig viden om Altanprojekt 214-04-2023 - 12:28

Deadline 28. april 2023 kl. 12.00 - uigenkaldeligt tilsagn afleveres til Ejendomskontoret Hillerødgade 175 i kælderen eller sendes til Laura Knabe Lunn llk@swe.dk 

 

Se tegningerne nedenfor!

I forhold til Altanprojekt 2 har alle andelshavere der kan få altan, nu fået tilsendt et brev om uigenkaldeligt tilsagn til altan.

Vi havde håbet at det kunne lade sig gøre at få (flere) altaner til Rønnebærvej/Gården/Hillerødgade, men det er desværre ikke blevet godkendt af Københavns Kommune. Se tegningerne for, hvor altaner er godkendt! 


I det brev som nogle andelshavere har fået står der, at projektet skal på en generalforsamling og stemmes igennem endnu en gang for at blive godkendt. Dette er en fejl - projektet er godkendt på to generalforsamlinger, så hvis der er nok der stadig er interesserede indenfor budgettet, så kan det gennemføres.


Der er 3 forskelige størrelser af altaner. En fransk altan, en alm altan, og den der bliver bygget udenpå en eksisterende altan (som er den største).
I det budget der er lagt vil det maximum komme til at koste 1.400,- kr. pr. måned at få den største altan. Det kommer selvfølgelig helt an på, hvilken størelse man har mulighed for at få.
Det er kun den største altan, hvor loftet er 1400 kr. Prisen afhænger naturligvis også af, hvor mange der er interesserede og hvilken rente det kan lade sig gøre at få på lånet, når dette laves (så forhåbenligt mindre end 1400 kr).

Som brevet indikere, så er det uigenkaldelige tilsagn bindende, såfremt max budgetramme kan holdes indenfor de 1.400,- kr, (hvis ikke dette er tilfældet så er tilmeldingen ikke længere bindende).

Vi håber dette skriv giver lidt mere forståelse for, hvad I skriver under på, hvis I ønsker altan.

Husk hvis I ønsker altan skal I senest aflevere jeres tilsagn fredag den 28. april 2023 kl. 12 på Ejendomskontoret Hillerødgade 175, kld., 2400 Kbh. NV eller sendt til administrator SWE på e-mail til Laura Knabe Lunn llk@swe.dk.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

<