< Tilbage

Nyhedsbrev december 201814-12-2018 - 15:50

Julen nærmer sig og sneen begynder at falde – det er tid til årets sidste nyhedsbrev.   

Juletræer:
Igen i år vil der være mulighed for, at smide sit juletræ ned på parkeringspladsen ud for nr. 3 i den første bås, der hvor der ligger haveaffald. Deadline for at smide juletræer ned er 16. januar. Hvis muligt, så smid juletræerne ud over altanen, hvis ikke dette generer nogen og få dem ned den vej, i stedet for at drysse gran ud i opgangene.

 

Parkeringskort:
Der kommer snart nye parkeringskort, så husk at få skiftet disse 1. januar, da p-vagterne helt sikkert er mere opmærksomme de første dage i januar. Viceværterne deler det faste kort ud i jeres postkasser, mens I selv har ansvaret for at hente gæstekortet nede hos viceværterne inden for deres åbningstid. Der vil i år kun blive uddelt et gæstekort pr. lejlighed. Bemærk at det IKKE er tilladt at give ”naboer” kort iflg. husordenen!

 

Cigaretskodder:
Vi ser flere og flere skodder, som bliver smidt steder som IKKE er beregnet til skodder, såsom fliserne, græsplænen, opgangen osv. Der bliver også smidt skodder ud fra altanen, så de i nogen tilfælde rammer underboens, og der bliver tømt askebægere ud over altanen også. Derfor appellerer vi til at bruge skraldespanden eller de opstillede beholdere til skodder, så slipper viceværterne for at bruge tid på at samle disse op. Ud over det, så er det noget svineri bare at smide disse.

 

Affaldssortering:
De fleste af de steder på ejendommen, hvor der er sat forskellige containere op til affaldssortering op, ser vi desværre, at disse er overfyldte og folk ikke sortere rigtigt. Dette er specielt tilfældet ud for nr. 3. Det gælder både sortering, altså smide det affaldet i den korrekte container, viceværterne bruger meget tid på dette, men også noget så simpelt som at folde papkasser sammen, så der er plads til mere i containerne. Vi har rigtig mange papcontainere på ejendommen, men disse bliver fyldt ligeså hurtigt som de bliver tømt, da folk ikke lige bruger 30sek på at folde pappet sammen. Derfor håber vi, at folk vil begynde på dette, så alle kan få deres pap i containerne.

 

Benyttelse af storskraldscontainer:
Har man planer om at smide en større mængde storskrald ud, såsom senge, sofa, køkkenelementer og andre større genstande, så er man meget velkommen til at orientere viceværterne på rbg.kontor@gmail.com.
De oplever nogle gange de næsten ikke kan komme ind i rummet, da det er fyldt helt op til adgangsdøren.
Ved en forhåndsaftale er det muligt at få låst containeren op, så ens storskrald kan ryge direkte i.
Bestyrelsen vil dog gerne opfordre dem som har mulighed for at bringe det til genbrugsstationen ved Fuglebakken St. om at gøre dette, da det er gratis i forhold til vores egen container som tømmes efter behov.
Åbningstider Genbrugspladsen, Bispeengen 35, 2000 Frederiksberg: Hverdage kl. 10.00 - 18.00 lør-, søn- og helligdage kl. 10.00 - 17.00.

 

Vaskeri:
Bestyrelsen ønsker tilbagemeldinger på de udvidede vasketider - positive som negative.
Til trods for at der er etableret flere tørrerum ved Rønnebærvej, sker det ofte der ikke er nogen ledige tørrerum til brugerne. Der er nogen som har tendens til at lade deres meget tørre tøj hænge i flere dage.
Bestyrelsen opfordrer folk til at få hentet sit tørre tøj hurtigst muligt - og har du en god ide til at komme "problemet" til livs, så lytter bestyrelsen gerne på en mulig løsning.

 

Med venlig hilsen Viceværterne og Bestyrelsen

< Tilbage