< Tilbage

Nyhedsbrev maj 201629-05-2016 - 10:22

Sommeren er på vej, og altanprojektet skrider frem ad.

Altanprojekt: Projektet er gået i gang, og der har været nogle udfordringer undervejs, som bliver korrigeret til vi er tilfredse. Der er mange ”småting” at tage stilling til. Der kommer max til at være 10 mand på pladsen af gangen. Tidsplanen er skredet med 4 dage, hvilket vi har accepteret. Windoor prøver at indhente den tabte tid ved kun at holde 2 ugers sommerferie frem for 3. Ugerne bliver 29+30. Vi har yderligere accepteret at de arbejder mellem 7 og 18. Derefter kan de pakke sammen. Altanerne i Blok F bliver sat op i samme ombæring som Blok E ca. uge 25/26. Der er også allerede flere der har fået lavet trægulv, som ser rigtig flotte ud.
Husk at følge med på hjemmesiden www.rønnebærgaarden.dk. 

Knallertskur: står færdigt, og de tilmeldte kan nu gå ned til Willy og Jonas i åbningstiden og få en nøgle.
Depositum 500,-og den månedlige ydelse er kr. 50,-.
Hvis du vil skrive dig op til en plads, så kig på www.rønnebærgaarden.dk under Om foreningen og Ventelister.

Vaskeri: Pr. 1/7 indgår vi i en ny serviceaftale for vores vaskerier og maskinerne vil ligeledes blive gennemgået efterfølgende. I samme ombæring får vi installeret nye betalingsanlæg begge steder. Det betyder at dit gamle vaskekort vil udgå og der vil blive omdelt nye nøglebrikker. De nye nøglebrikker bliver det nye betalingsmiddel på betalingsanlæggene, helt ligesom vaskekortene. Samtidig vil nøglebrikkerne også være din adgang til vaskerummene i dine vasketider. Fremover vil det også være muligt at reservere online, således man undgår at gå forgæves. Da vaskepriserne ikke er steget i flere år og ikke længere er udgiftssvarende vil priserne også ændre sig til 15 kr. pr. vask (12 kr. før) og 20 kr. pr. time tørretumbling (11 kr. før). Priserne er fortsat lave i forhold til andre foreninger vi har undersøgt, som har priser op til 25 kr./vask og 60 kr./tumbling.


Ny belysning i opgangene: Lamperne er sat op og vi håber beboerne er glade for de nye belysninger som gerne skulle give en større besparelse på strømforbruget i trappeopgangene og samtidig give mere lys.
Flere steder har der siddet et langt lysrørsarmatur. Vi får maleren til at udbedre dette i nærmeste fremtid.

TV & Internet: Vi fortsætter arbejdet med at undersøge mulighederne for TV / Internet i foreningen. Dansk Kabel TV har i den forbindelse valgt at forhøje internet hastighederne for alle beboer, der benytter dem som leverandør. De nye hastigheder er trådt i kraft og betyder intet for den månedlige betaling, da priserne er uændret. 

10/10 Mbit bliver til 20/20 Mbit., 25/25 Mbit bliver til 40/40 Mbit., 50/50 Mbit bliver til 60/60 Mbit., 75/75 Mbit bliver til 80/80 Mbit.
Samtidig har Dansk Kabel TV skiftet det udstyr der forårsagede problemer på vores net. Derfor skulle alle der har Dansk Kabel TV gerne have en stabil forbindelse nu. Hvis du stadig oplever at din forbindelse falder ud og du har Dansk Kabel TV, må det gerne meldes ind på facebook gruppen. Vedr. TV er vi i dialog med Yousee om at sænke de nuværende priser på TV-pakker. Der kommer mere info omkring dette med næste nyhedsbrev. 

Affald: Der er desværre stadig mange der går forbi skakten med deres køkkenaffald for at aflevere det nede i storskrald!! Vi skal huske på at det er vores viceværter der står og sortere affaldet, og den tid de bruger på det, er den tid de ikke får lavet noget andet mere spændende på ejendommen! Det afspejler også vores omkostninger indirekte! Dyrere omkostninger= dyrere huslejestigninger!

Kældergangene: Der er desværre flere og flere beboere der stiller deres private ejendele ned i kældergangene i stedet for deres kælderrum. Alle private ejendele vil blive fjernet til arbejdslørdag den 4. juni 2016, og smidt til storskrald. Foreningen tager ingen ansvar for ejendele der er smidt ud.

Dørprojekt: I løbet af de næste par uger vil der blive monteret ringe rundt om dørhåndtagene, da malingen flere steder kan skalle af grundet friktion. Samtidig vil de periodiske problemer som gælder Rønnebærvej 3 – 23 også blive lavet. Lydgivere/buzzere vil blive monteret og kontrolleret rundt i hele ejendommen. Tak for jeres tålmodighed.

Ophold i vores udendørsarealer: Det er dejligt at vores udendørsarealer bliver brugt flittigt, men husk at efterlad borde/bænke på den måde som du selv ønsker at modtage dem i. Ketchup og anden stads på bordene skal tørres op. Har man brug for at besørge sig, så skal man ikke bruge hækken, men egen lejlighed eller toiletterne i kældrene.  

Rygning: Der gøres opmærksom på at det ikke er tilladt at ryge i trappeopgange, kældre og øvrige fællesrum på ejendommen. Også selvom man bare lige skal igennem fra sin lejlighed eller lige hente sin cykel.

Med venlig hilsen Dennis, Willy, Jonas og Bestyrelsen

< Tilbage