< Tilbage

Altan nyt30-06-2016 - 22:32

Her er de nyeste fakta om altanprojektet…. 

De første altaner bliver hængt op i uge 28 mandag, tirsdag og onsdag. Når de første altaner er blevet hængt op, så bliver der taget endelige mål til altansejl. Sejlene bliver antracitgrå (mørk grå) og kan bestilles lidt senere på mail rbg.salg@gmail.com og betales over huslejen. Priser og flere oplysninger kommer ud lidt senere. Der bliver sat 2 altansejl op som man kan komme og se ved nr. 3. Se bunden af nyhedsbrevet for flere oplysninger om materialet på altansejlet.

Den danske sommer byder på vejr af enhver art, og det er desværre også regnvejr. Det medfører lovlig udsættelse af projektet, som Windoor forsøger at arbejde ind igen. Det er aftalt, at der må arbejdes på pladsen i tidsrummet kl. 7.00 til 18.00, samt at der må foregå oprydning/afrigning mellem kl. 18.00 og 19.00, sidst nævnte dog ingen arbejder og/eller støjende aktiviteter. Windoor har lige ansat 2 håndværkere mere for at indhente noget af den tabte tid.
Der er planlagt 3 ugers ferie i uge 29+30+31, deraf har de inddraget 1 uges ferie, så projektet kommer foreløbigt kun til at ligge stille i uge 29+30. Der er dog ingen der bliver efterladte med opsatte støvvægge eller træplader for vinduerne. Selv om starten af tidsplanen er forskudt så forventes projektet at blive færdig efter planen.
Der er ikke mere end 10 mand på pladsen af gangen.

I forbindelse med at vi alligevel har en lift på ejendommen, så bliver der skiftet vinduer ud, som er i stykker. Dette er sideløbende med altanprojektet.

[Tekstfelt: Billede fra nymonteret altandør med alu-bundtrin] Der er stadig andelshavere som ikke har afleveret nøgler endnu! Altanprojektet risikeres at blive forsinket, og vi skal på det kraftigste anbefale at få nøglerne afleveret snarest. Det ville være surt at få sat altan op, men ikke have en dør at gå ud af! Ekstraomkostninger i forbindelse med opsætning af altan, hvor nøglen ikke er afleveret, da pålægges andelshaveren omkostningerne.

Der kommer en stålrist rundt om nedløbsrøret i altangulvet i de eksisterende altaner, så man kan rense afløbet. Der bliver monteret dørstoppere og stormkroge hurtigst muligt omkring opsætning af altanerne for at undgå skader på dørene. Ved nymonterede altandøre kommer der et alu-bundtrin som en pæn finish.
Der hvor der er 2 altaner der støder direkte op mod hinanden kommer matteret glas op i stedet for et rækværk, hvilket bevirker at de berørte får lidt mere plads. Bestyrelsen vil forsøge at skaffe et billede, hold øje med hjemmesiden.

Altansejl
Specialsyet altansejl fremstillet i 360 grams markisedug. Dugen er smudsafvisende og holder farven i mange år. Rundt i kanten på altansejlet syes et stærkt vævet bånd i samme farve som dugen, samt forstærkninger i hver ende. Et kraftigt spænde med gjordstrop syes fast i hvert hjørne – dette sikrer en stram og holdbar fastgørelse af sejlet (ingen metalringe og plastikstrips).

 

Med venlig hilsen Dennis, Willy, Jonas og Bestyrelsen

< Tilbage