< Tilbage

Nyhedsbrev juni 2015 revideret!19-06-2015 - 10:25

Revideret nyhedsbrev ude nu.

Nyhedsbrev juni 2015

Vi skriver sommermåned allerede, men nu mangler vi bare solen og varmen….

Diverse spørgsmål fra beboerne: Ifølge vedtægterne er det ikke tilladt at:
Fremleje sin lejlighed uden bestyrelsens accept. Passe hund. Forældrekøb. L
arme/bore efter kl 19 på hverdage, lørdag efter kl. 14 og slet ikke om søndagen (det sidste er fra husordenen)

Manglende vand: Vi bliver nødt til at skifte en del af hovedvandledningen, og det vil betyde, at Rønnebærvej og Hillerødgade ingen vand har den 29. og 30. juni. Bestyrelsen foreslår at beboerne opbevare vand til fx madlavning. Der vil være mulighed for at hente vand ved garagerne. Toiletterne kan stadig benyttes, dog skal der hældes vand i efter brug med en spand. Vi forventer, at der vil være vand til beboerne på Godthåbsvej! Dog kan vi ikke garantere noget, da vi ikke ved, hvor slemt det er før vi er i gang med udskiftningen af rørene.

Hjemmesiden: Der er mange nyttige info på hjemmesiden, så brug den gerne. Vi forsøger at holde den opdateret hele tiden.

Altanprojekt: Projektet skrider Langsomt frem, og det nyeste er:
Der kommer 2 fløjede døre til de nye altaner. Vi skal ikke have malet bunden under brædderne, men betonen på de eksisterende altaner med en grunder så betonen ikke på sigt bliver ødelagt ved regn. Altanerne bliver ikke sat op på denne side af efterårsferien. Det ser ud på nuværende tidspunkt, at altanerne bliver en smule billigere, men vi ved mere, når forhandlingerne er færdige.
Der skal skiftes radiatorer snart hos de beboere der skal have altan og hvor radiatoren sidder i vejen for en kommende altandør. Viceværterne lægger en nøglering i postkasserne, hvorefter du skrive adresse på den og aflevere den hos Willy i åbningstid. Der kommer flere oplysninger ud senere.

”Bøjlerne” ved Hillerødgade: Der har stået nogle ”bøjler”/bøjede jernrør, som nogle beboere har brugt som cykelstativ ved parkeringspladsen på Hillerødgade. De er nu blevet fjernet, da det har været umuligt for gående at benytte fortovet med både rollator eller barnevogn. De cykler der plejer at parkere der, kan parkere for enden af bygningen. Derudover vil der blive sat flere cykelstativer op rundt omkring.

Maling af opgangene: Opgangene er i fuld gang med at blive malet, og det ser rigtig godt ud. Projektet er ikke helt færdigt endnu, men er godt på vej. Dørkarmene bliver også malet.

Næste bestyrelsesmøde: er torsdag den 9. juli kl. 17.

Luk døren: Det er flere gange set at dørene nede i kælderen står åben, og så nytter det ikke noget at vi sætter indbrudssikring på dørene, hvis vi invitere uvedkommende indenfor. Husk at lukke døren efter dig.

Knallertskur: 
Vi har fået et tilbud på bortskaffelse af grønt og gjort klart til fliser. I uge 26 bliver knallertskuret nedlagt og alle knallerter skal fjernes. Der er pt ikke nogen dato for, hvornår det er muligt at parkere i det nye knallertskur.

Dørprojekt: Leverandøren til dørprojektet er valgt og de har været ude på ejendommen og foretaget de endelige målinger der skal til. Der er på nuværende tidspunkt ved at blive udarbejdet nogle produktionstegninger til bestyrelsen til endelig godkendelse inden bestilling. Projektet forventes at sættes i gang slut juli og leverandøren anslår at skulle bruge ca. 4 uger til montering.

Sommerfest:  Der er stemning for en sommerfest for hele foreningen, så det er der nogle beboere der er ved at stable på benene. Datoen er endnu ikke fastlagt men det bliver slut august eller start september.

Viceværternes ferie starter i uge 28 og løber 6 uger frem.

< Tilbage