< Tilbage

Nyhedsbrev september 201530-09-2015 - 09:33

Sommeren er forbi, og efteråret er over os.

Nedtagning af telefoncentraler i foreningen:
Bestyrelsen har fundet en besparelse for foreningen på ca. 35.000 kr om året i el på nogle telefoncentraler som forsyner 12 beboere med fastnet/bredbånd. Derfor er det besluttet, at nedlægge disse og Dansk Kabel TV tilbyder beboerne et alternativ. De berørte beboere har fået direkte besked.

Hjemmesiden: Der er mange nyttige info på hjemmesiden, så brug den gerne. Vi forsøger at holde den opdateret hele tiden.

Altanprojekt: Alle berørte beboere har fået taget deres radiator ned, og nye er ved at blive sat op igen. Radiatorprojektet skulle gerne være afsluttet i oktober. Bestyrelsen har nu takket ja til et tilbud om opsætning af altaner, og projektet starter op i uge 3. Da firmaet, der skal sætte altanerne op får dagsbøder, så har de sat afslutning til uge 28, men vi håber at være færdig før. Vi ved endnu ikke hvor i ejendommen projektet starter.

 

Bestyrelse: Til næste periode mangler der et bestyrelsesmedlem samt en suppleant. Har du lyst til at have indflydelse i foreningen, så skal du melde dig ved punktet til næste generalforsamling, som finder sted i Grøndalscentret den 12. november. Du får en indkaldelse i postkassen.

 

Knallertskur: Projektet ligger stille i øjeblikket, der prioriteres at blive malet rundt omkring. Flere knallertskur-brugere har givet udtryk for at der skulle strammes op på reglerne for brugen af skuret, så der var plads til flere brugere. Båsene vil blive tegnet op og der kommer numre på, så man har en fast plads. Desuden bliver der lavet en liste over, hvem der har hvilken plads. Depositummet for en nøgle er 500,- og nøglen kan ikke kopieres. Vi forventer der kun bliver én plads per husstand.
Der vil blive indført brugerbetaling (som på garagerne) på 50,- kr. per måned, da skuret har kostet mange penge at opføre. Du kan skrive dig op til en plads på www.rønnebærgaarden.dk ved at udfylde en formular.

Dørprojekt: Er for så vidt overstået, men vi mangler at få nogle få ting på plads. Bestyrelsen har besluttet at de gamle gadelamper alligevel skal skiftes ud. Der arbejdes på flere løsninger og så snart det er muligt vil disse blive sat op. I samme ombæring vil husnumrene også blive sat op igen. De nye døre skal åbnes både på låsen og samtidige åbne døren. De fleste har nok vænnet sig til det, men bestyrelsen vil undersøge hvad en anden løsning koster.
Der er desværre allerede nu nogle beboere, der piller ved låsene, så dørene er lukkede, men ikke låst! Så kunne vi lige så godt have beholdt vores gamle døre! Bestyrelsen og viceværterne beder folk om, ikke at pille ved dørpumper eller låsene.

 

Småprojekter: Der bliver malet flittigt rundt omkring, når det ikke regner.

 

Lejligheder til salg: Hvis du vil have din lejlighed til salg på hjemmesiden, hvor der er flere og flere udefrakommende der kigger med, så skal du sende dine billeder og tekst til rbg.salg@gmail.com. Andre henvendelser på denne mail vil ikke blive besvaret.

 

Affald: Det er ikke tilladt at smide mad i storskrald, det skal i skakterne!! Vær opmærksom på sortering, da vi risikere at skraldemanden ikke tømmer vores beholdere, og så skal viceværterne heller ikke bruge deres tid på at sortere affald, men lave nogle praktiske ting, vi alle har gavn af! Er du i tvivl om sortering, så står der på beholderne, hvad der må kommes i, samt der er flere informationer på foreningens hjemmeside samt på kommunens hjemmeside under affald.
Desuden SKAL al husholdningsaffald der skal i opgangsskakten i en lukket pose. Ellers lander madrester osv. på væggen i skakten og det kommer til at lugte i længden + det sviner når det lander i beholderen!
Det er stadig forbudt at stille personlige ejendele ned i kælderen på gangene til opbevaring eller affald! Dit affald skal bortskaffes!!  

 

Sommerfest:  Festudvalget havde lavet et godt stykke arbejde, men desværre var aflysningen uundgåelig da der kun var 7 tilmeldte. Vi håber festudvalget har lyst til at prøve igen senere med en anden dato.

 

Med venlig hilsen Dennis, Willy, Jonas og Bestyrelsen 

Kommenter artikel


(Kommentarer skal godkendes før de bliver vist)

Kommentarer

< Tilbage