< Tilbage

Nyhedsbrev januar 201619-01-2016 - 20:00

Så er årets første nyhedsbrev klar

Affaldsskakterne: Skakterne er blevet vasket ned, og det kostede 11.000 kr. Det er super vigtigt at du lukker din affaldspose før du smider den i.

 

Altanprojekt: Kommunen havde alligevel ikke godkendt altanprojektet på Godthåbsvej, men det har de nu! Projektet er derfor yderligere forsinket! Bestyrelsen skal have et planlægningsmøde med PJP den 4. februar, hvor vi får flere info om de næste steps. Dette møde har vi ikke haft tidligere, så det går trods alt fremad.  PJP laver desuden et nyt brev til alle beboere.

 

Nyttehaver: På opfordring fra flere beboere er der stemning for Urban Gardening her i foreningen. Projektets tovholder er Morten Hemmingsen fra nr. 3. Først og fremmest har vi brug for at finde ud af, hvor mange der har lyst til at have en kasse? Kasserne (egenbetaling) skal i første omgang stå på asfalten ved den store sandkasse mellem Rønnebærvej og Godthåbsvej. Morten står for projektet og kommer gerne med råd og vejledning af urter. Har du lyst til at være med skal du sende dine kontaktoplysninger til Mortenhemmingsen@gmail.com, derefter får du besked på, hvad der endvidere skal ske.

 

Knallertskur: Der har været henvendelser fra beboere, der ikke har kunnet finde stedet på hjemmesiden, hvor man skriver sig op til en plads i det nye knallertskur. Kig på www.rønnebærgaarden.dk under Om foreningen og Ventelister.

Vedligeholdelse af vinduer: Husk at oliere dine glidere i vinduerne, så de glider bedre.  Gummilister på vinduer vedligeholdes med silikonespray eller silikonestift og gør at gummiet ikke tørrer ud.

 

Lejligheder til salg: Hvis du vil have din lejlighed til salg på hjemmesiden, hvor der er flere og flere udefrakommende der kigger med, så skal du sende dine billeder og tekst til rbg.salg@gmail.com. Andre henvendelser på denne mail vil ikke blive besvaret.

 

Dørprojektet: Er overstået men der er et par enkelte døre med periodiske fejl, som vil blive lavet. Opgangsnumrene skulle være oppe alle steder. Vi skal dog bede jer om, IKKE at stille på dørpumperne og huske at lukke dørene. Hav i tankerne at hvis det blæser meget den ene dag, så står pumperne bedst på en måde og når det er vindstille står de bedst på en anden måde. Men viceværterne kan ikke stille på den samme dørpumpe fra dag til dag!

 

Storskrald: Før jul havde vi et uanmeldt besøg af Kbh Kommunes affaldsafdeling. Han lukkede straks storskraldsrummet på grund af manglende sortering. Det har nu resulteret i, at containeren er lukket, og viceværterne sortere alt det du stiller ned i rummet! I løbet af 2016 forventer KK at hente deres container, og sammen med bestyrelsen skal der findes en løsning som skal erstatte containeren. Der er sat et skilt om med eksempler på ting der må smides ind i rummet til storskrald.

 

Askebægre: Der er sat askebægre op ved nr. 15, 19, 25, 177 og ved brandporten.

 

Lukning af vaskeri: Vaskeri 3 på Rønnebærvej er lukket ned. Vi arbejder på at lave 2 ekstra tørrerum i stedet. Tørretumbleren er blevet flyttet over i vaskeriet på Godthåbsvej, og den gamle tørretumbler er blevet skrottet, da den var for dyr at reparere mere på.

 

Belysning i opgangene: Der er kommet nye belysninger i opgangen på Rønnebærvej 3 efter afstemning på GF, og som er blevet afprøvet i december/januar måned. De øvrige opgange vil ligeledes få skiftes deres belysninger, når disse er købt ind og vores elektriker får tid til at sætte dem op.

 

TV & Internet: Bestyrelsen kigger på mulighederne/priserne for TV- og internet forbindelse. Der er mange muligheder, så der er ikke nogen hurtig løsning.

 

Med venlig hilsen Dennis, Willy, Jonas og Bestyrelsen                   

Kommenter artikel


(Kommentarer skal godkendes før de bliver vist)

Kommentarer

< Tilbage