< Tilbage

Nyhedsbrev marts 201618-03-2016 - 07:22

Nu går altanprojektet snart i gang og foråret er på vej.

Urban Gardening/Højbed: Der er ind til videre 10 personer som har meldt sig. Der vil være fælles indkøb af kasser, så vi får et ens look i gården. Et startkit kommer til at koste 203,- kr, som indeholder 2 kasser 80*120cm og (andel i vandkande, fejebladsæt, plastforing) Har du ikke fået meldt dig til endnu, så skynd dig at gør det hemme_bold@yahoo.dk. Der bliver bestilt udstyr den 23. marts. Alle tilmeldte får en mail med flere oplysninger.   

Flaskecontainer: Der er nu kommet en flaskecontainer som står ved storskraldsrummet ved nr. 3

Altanprojekt: Projektet går i gang efter påske, så se hjemmesiden, hvornår du evt. skal have ryddet din altan. Nogle beboere har stillet spørgsmål ved, om hvor vidt de skulle aflevere nøgle til lejligheden, hvis de skal have sat en altan op ud over den eksisterende! Det skal de, fordi hvis der sker noget med liften, så den ikke kan køre ned, en arbejder kommer i klemme eller til skade og lignende, så skal man umiddelbart kunne låse sig ind og yde førstehjælp mv. Det er et sikkerhedsspørgsmål for de ansatte.

Knallertskur: Der har været henvendelser fra beboere, der ikke har kunnet finde stedet på hjemmesiden, hvor man skriver sig op til en plads i det nye knallertskur. Kig på www.rønnebærgaarden.dk under Om foreningen og Ventelister.

Lukning af vaskeri: Bestyrelsen planlægger at lave nogle ekstra tørrerum i vaskeri 3, som er blevet nedlagt. Vi er ved at indhente tilbud på hvad det koster at få sat gitter op og ekstra døre.

Ny belysning i opgangene: Vi har købt lamperne ind, og de vil blive sat op i takt med elektrikeren har tid. Lamperne tænder i det øjeblik som døren bliver åbnet og dæmper ned efter nogle få minutter uden bevægelse.  

TV & Internet: Vi er forsat igang med at undersøge vores muligheder for Internet og Tv hos forskellige leverandører. Sideløbende med dette arbejde har vi en større fejlretning igang, da der har været udfald hos de fleste beboer der har internet gennem Dansk Kabel Tv. De har arbejdet hårdt på at løse problemerne og der skulle være en løsning lige på trapperne. De har desuden lovet os en forbedret service som træder i kraft senest 1. april. Der kommer yderligere information omkring de nye hastigheder og priser rundt med næste nyhedsbrev/eller hold øje med hjemmesiden. Samtidig er vi ved at kigge på priserne i vores aftale med Yousee og der bliver ligeledes sendt information ud omkring dette når vi når lidt længere med arbejdet.

Nye lejlighedsdøre: Flere beboer ytrer ønske om at få en ny opgangsdør ved egenbetaling. Der er sat et projekt i søen.

Dårlige betalere: Der har desværre gennem længere tid været beboere/lejere der har været bagud med deres husleje, og som konsekvens af dette, har vi været nødt til at sige ScanDrinks lejemål op. Vi skal derfor i gang med at lede efter en ny erhvervslejer.

Dørprojekt: Der mangler fortsat at blive skiftet forsyning til nogle døre, så periodisk problem med åbning af døre forsvinder.
Der vil ligeledes blive monteret buzzere, så man kan hører når der åbnes op. Tillige vil der blive sat afstandsringe omkring dørhåndtag, da malingen skaller lidt nogle steder.

Larmen fra Fri Bikeshop: Der er kommet nye beslag op i loftet, som bruges til at hejse tunge fx elcykler op med. Dette har reduceret støjen væsentligt.

Kommenter artikel


(Kommentarer skal godkendes før de bliver vist)

Kommentarer

< Tilbage